Related Sites

Website bouwen,

Ben je nog opzoek naar een goede HTML editor, gebruik dan MultiWriter, een nieuwe en goede HTML editor ontwikkeld in samenwerking met MyBlogSite.nl klik dan hier.

Het begin, het maken van een website

Intro, website bouwen Wil je gewoon snel van start met het bouwen van je website, dat kan! Klik hier.Blog vs website Weet je niet wat je moet kiezen? Een blog of een website, in dit artikel staan de verschillen tussen een blog en een website. Klik hier.Gratis hosting. Om een website op het internet te zetten heb je een host nodig. Alle informatie die je nodig hebt vind je hier.Betaalde webhosting Genoeg van je gratis webhost, bekijk is wat de mogelijkheden zijn bij een betaalde webhost, het hoeft niet duur te zijn! Klik hier voor meer informatie.Website uploaden Om je website bereikbaar te maken, moet je website naar de host uploaden, dit doe je met FTP. Klik hier.

De opbouw van een website.

Basis HTML en CSS snel leren. Een beetje basis kennis over HTML en CSS is best handig, lees daarom dit artikel. Klik hier.Website ontwerpen. Wil je liever je website bouwen met een programma dat gewoon op je computer staat, klik dan hier.Waar kan ik Templates vinden, en hoe pas ik ze aan in BlueGriffon? Waar kan je mooie en gratis templates vinden? En hoe pas ik ze aan zodat ze voor mijn 'eigen' website geschikt zijn? Lees er alles over door hier te klikken.Een goed schoon HTML code schrijven (W3C).De W3C ontwikkeld de webstandaarden, voldoet jouw website daaraan? Klik hier.Template (lay-out) voor wordpress installeren. (Aangepast aan de laatste versie!) Als je de template (lay-out) te standaard vindt, hier lees je hoe je hem kan veranderen. Klik hier.HTML Hier vind je veel gebruikte stukjes HTML codes. Ook XHTML behoort tot de mogelijkheden klik hier.

Bezoekers ontvangen

Website testen Hier staan tips over hoe je website goed kan testen, klik hier, voor de mogelijkheden.Banner maken. Maak je eigen banner voor je blog. Klik hier.Website promoten. Als je een website hebt, wil je natuurlijk dat er bezoekers komen. Klik hier voor tipsGoogle Analytics Met Google Analytics kan je bezoekers in de gaten houden op je website. Klik hier.Domeinnaam hoe begin je? Een domeinnaam als bijv. myblogsite.nl is hartstikke leuk, het klinkt ingewikkelder dan het is, lees dit artikel maar. Klik hier voor tipsphpBB installatie. Wil jij een eigen forum op je website, maar heb je geen tijd of durf je phpBB niet te installeren? Myblogsite.nl doet het geheel gratis voor je! Klik hier.

Support MyBlogSite.nl

Support. Kom je ergens niet uit. Vraag het dan op het forum. Klik hier.Artikel schrijven. Wil je zelf een leuk artikel schrijven? Kijk dan eens Klik hier.